Tonnikala-oliiviconchiglie

Tonnikala-oliiviconchiglie

Tämä mukavan suolainen pasta maistuu kuumana, mutta voit tehdä siitä myös pastasalaatin.

2 Annosta

AINEKSET: 

  • 180 g La Molisana conchiglie rigate -pastaa

  • 1 prk Calvo-tonnikalaa öljyssä

  • mustia kivettömiä oliiveja (viipaleina)

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 3 rkl oliiviöljyä

  • puolikkaan sitruunan mehu

  • suolaa maun mukaan

  • tuoretta persilja

TEE NÄIN:

  1. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja säästä hieman keitinvettä.
  2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa. Lisää valkosipulinkynsi ja kuullota miedolla lämmöllä. Ota valkosipulinkynsi sitten pois (sen on tarkoitus antaa vain hieman makua).
  3. Lisää valutettu tonnikala ja viipaloidut oliivit pannulle. Paista kevyesti muutama minuutti.
  4. Lisää sitruunan mehu ja anna nesteen haihtua.
  5. Lisää valutettu pasta pannulle ja sekoita hyvin kastikkeeseen. Lisää tarvittaessa hieman keitinvettä, jotta rakenne pysyy mehevänä.
  6. Tarkista suola ja viimeistele tuoreella persiljalla ennen tarjoilua.

JAA SOMESSA

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email

Markkinoijan yhteystiedot

Alfmix Oy
www.alfmix.fi

Copyright © Vartissa Valmista