Tomaattinen tonnikala-punasipulipinsa

Tomaattinen tonnikala-punasipulipinsa

Tämä mehukkaan rapea pinsa valmistuu käden käänteessä ja hurmaa autenttisuudellaan. 

1–2 Annosta

AINEKSET: 

  • Happins-pinsan

  • La Molisana paseerattua tomaattia

  • Sipulia ohuiksi siivuiksi leikattuna

  • Calvo-tonnikalaa oliiviöljyssä

  • Mozzarellaa

  • Tuoreita yrttejä (esim. persiljaa, basilikaa tai korianteria)

  • Oliiviöljyä ja suolaa

TEE NÄIN:

1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen
2. Mausta noin 1,5 dl tomaattikastiketta suolalla ja oliiviöljyllä
3. Levitä tomaattikastike pinsan päälle
4. Lisää tonnikala, sipuli sekä mozzarella
5. Paista uunissa noin 5–7 minuuttia
6. Viimeistele tuoreilla yrteillä ja leikkaa paloiksi.

Buon appetito!

JAA SOMESSA

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email

Markkinoijan yhteystiedot

Alfmix Oy
www.alfmix.fi

Copyright © Vartissa Valmista