Tomaattinen tonnikala-punasipulipinsa
Tämä mehukkaan rapea pinsa valmistuu käden käänteessä ja hurmaa autenttisuudellaan.
1–2 Annosta
AINEKSET:
Happins-pinsan
La Molisana paseerattua tomaattia
Sipulia ohuiksi siivuiksi leikattuna
Calvo-tonnikalaa oliiviöljyssä
Mozzarellaa
Tuoreita yrttejä (esim. persiljaa, basilikaa tai korianteria)
Oliiviöljyä ja suolaa
TEE NÄIN:
1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen
2. Mausta noin 1,5 dl tomaattikastiketta suolalla ja oliiviöljyllä
3. Levitä tomaattikastike pinsan päälle
4. Lisää tonnikala, sipuli sekä mozzarella
5. Paista uunissa noin 5–7 minuuttia
6. Viimeistele tuoreilla yrteillä ja leikkaa paloiksi.
Buon appetito!
JAA SOMESSA
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email