tomaattinen sinisimpukkapasta
Haaveiletko rantalomasta Välimerellä? – Pistä pasta kiehumaan!
1–2 Annosta
tarvitset:
1 valkosipulinkynnen
1 tlk Calvo sinisimpukoita
suolaa
mustapippuria
(chiliä)
oliiviöljyä
tuoretta persiljaa
100 g La Molisana spagettia
0,5 ploa La Molisana paseerattua tomaattia
TEE NÄIN:
1. Laita ensimmäiseksi pastan keitinvesi kiehumaan ja mausta se suolalla, veden kiehuessa laita spagetti kypsymään.
2. Murskaa tai raasta valkosipulinkynsi, lisää tilkka oliiviöljyä pannulle ja kuullota valkosipulia hetki.
3. Huuhtele sinisimpukat kylmällä vedellä ja lisää ne pannulle.
4. Kuullota hetki ja lisää sen jälkeen paseerattu tomaatti sekä mausteet.
5. Anna kastikkeen kuplia keskilämmöllä kunnes pasta on kypsää. Lisää lopuksi hienonnettu persilja.
6. Siirrä pasta kastikkeen joukkoon pannulle ja sekoita.
7. Annostele ja nauti merellisestä arkiateriasta.