Puttanesca di tonno

Caserecce alla puttanesca di tonno

Suolainen, aromaattinen ja täynnä makua – tämä tonnikalalla täydennetty versio klassisesta puttanescasta valmistuu alle puolessa tunnissa ja tuo Välimeren pöytääsi.

3–4 Annosta

AINEKSET: 

TEE NÄIN:

  1. Laita pasta kiehumaan runsaaseen hyvin suolattuun veteen.
  2. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti ja valuta tonnikala suoraan pannulle. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää valutettu spagetti kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin, lisää tarvittaessa hieman keitinvettä.
  4. Ripottele päälle tuoretta persiljaa ja tarjoile heti.
  5. Lisää kaprikset, oliivit ja chilihiutaleet. Kuumenna hetki.

Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää murskattu valkosipulinkynsi. Kuullota hetki.

JAA SOMESSA

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email

Markkinoijan yhteystiedot

Alfmix Oy
www.alfmix.fi

Copyright © Vartissa Valmista