Pinsapelti tonnikalalla pyöreä

Pinsapelti tonnikalalla

Pinsapelti tonnikalalla

Meksikolaisvaikutteinen pinsapelti yhdistää rapean pinsapohjan ja perinteisen nachopellin täyteläiset maut.

3 Annosta

AINEKSET: 

  • Happins-pinsa
  • Calvo tonnikalaa oliiviöljyssä
  • 1 dl La Molisana paseerattua tomaattia
  • Cheddar-juustoa
  • Paprikaa
  • Punasipulia
  • Jalapenoja
  • Ranskankermaa
  • Suolaa ja pippuria
  • Tuoretta korianteria

TEE NÄIN:

  1. Paista pinsaa 220-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia
  2. Leikkaa pinsa pieniksi ”suupaloiksi” ja asettele ne pellille
  3. Lisää tomaattikastike, tonnikala, paprika, jalapenot ja juusto
  4. Paista 220-asteisessa uunissa, kunnes juusto sulaa
  5. Viimeistele sipulilla ja ranskankermalla.
  6. Annostele ja nauti

JAA SOMESSA

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email

Markkinoijan yhteystiedot

Alfmix Oy
www.alfmix.fi

Copyright © Vartissa Valmista