Pesto-kesäkurpitsapinsa pekonilla

Pesto-kesäkurpitsapinsa pekonilla

Tässä nopean herkullisessa pinsassa yhdistyvät suolainen pekoni, raikas kesäkurpitsa ja täyteläinen pesto. Täydellinen lounas tai illallinen ilman turhaa vaivaa!

1–2 Annosta

AINEKSET: 

  • 1 Happins-pinsa

  • 2 rkl La Molisana -punaista pestoa

  • Noin 100 g mozzarellaa

  • 2–3 viipaletta pekonia

  • noin ½ kesäkurpitsa (ohueksi viipaloituna, esimerkiksi juustohöylällä)

  • Parmesaania

  • Mustapippuria ja oliiviöljyä viimeistelyyn

TEE NÄIN:

  1. Esilämmitä uuni 225-asteiseksi
  2. Levitä pesto pinsapohjan päälle tasaisesti.
  3. Lisää täytteet: Revi mozzarella ja asettele se peston päälle. Asettele mozzarellan päälle raaka pekoni sekä ohuet kesäkurpitsaviipaleet.
  4. Paista pinsaa kuumassa uunissa noin 7–10 minuuttia, kunnes juusto kuplii ja pekoni on ruskistunut.
  5. Raasta valmiin pinsan päälle parmesaania, viimeistele tilkalla oliiviöljyä ja ripauksella mustapippuria.

JAA SOMESSA

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email

Markkinoijan yhteystiedot

Alfmix Oy
www.alfmix.fi

Copyright © Vartissa Valmista