Farfalle tonnikalalla, mintulla ja herneillä

Farfalle tonnikalalla, mintulla ja herneillä

Herne-tonnikalapasta on helppo ja nopea arkiruoka, joka valmistuu vain muutamasta perusraaka-aineesta. Täydellinen kiireiseen päivään tai kun ystävät saapuvat yllättäen kylään.

4 Annosta

AINEKSET: 

  • 320 g La Molisana Farfalle -pastaa

  • 160 g Calvo tonnikalaa öljyssä

  • 150 g pakasteherneitä

  • ½ sipuli

  • 3 rkl oliiviöljyä

  • tuoretta tai kuivattua minttua

  • suolaa maun mukaan

  • mustapippuria maun mukaan

TEE NÄIN:

  1. Kaada pasta hyvin suolattuun kiehuvaan veteen.
  2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa ja kuullota siinä hienonnettu sipuli miedolla lämmöllä.
  3. Lisää herneet ja paista muutama minuutti.
  4. Lisää valutettu tonnikala ja sekoita. Kypsennä vielä pari minuuttia.
  5. Valuta kypsä pasta ja säästä hieman keitinvettä.
  6. Lisää pasta pannulle kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin ja lisää tarvittaessa hieman keitinvettä, jotta kastike levittyy tasaisesti.
  7. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile heti.

JAA SOMESSA

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email

Markkinoijan yhteystiedot

Alfmix Oy
www.alfmix.fi

Copyright © Vartissa Valmista