Mehevät tonnikalapihvit
Mehevät tonnikalapihvit valmistuvat hetkessä ja saavat koko pöytäseurueen hymyilemään.
3–4 Annosta
AINEKSET:
- 2 purkkia Calvo-tonnikalaa oliiviöljyssä valkosipulilla (valutettuna)
- 1½ dl korppujauhoja
- 2 kananmunaa
- 1–2 varsisellerin vartta, hienonnettuna
- Suolaa ja pippuria
- Oliiviöljyä paistamiseen
- Lisukkeeksi: Happins-pinsa
TEE NÄIN:
1. Hienonna varsiselleri.
2. Lisää korppujauhoihin tonnikala, kananmunat ja hienonnettu varsiselleri
3. Sekoita tasaiseksi
4. Muodosta seoksesta kostein käsin saman kokoisia palleroita (seos riittää viiteen tai kuuteen pihviin).
5. Paista palleroita pannulla öljyssä noin 5 minuuttia per puoli.
6. Paahda pala Happins-pinsaa leivänpaahtimessa ja tarjoile tonnikalapihvien lisukkeena.
JAA SOMESSA
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email