Caserecce alla puttanesca di tonno
Suolainen, aromaattinen ja täynnä makua – tämä tonnikalalla täydennetty versio klassisesta puttanescasta valmistuu alle puolessa tunnissa ja tuo Välimeren pöytääsi.
3–4 Annosta
AINEKSET:
1 prk Calvo tonnikalaa öljyssä
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
2 rkl kapriksia
8–10 mustia kivettämiä oliiveja
½ tl chilirouhetta (tai maun mukaan)
tuoretta persiljaa koristeluun
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
TEE NÄIN:
- Laita pasta kiehumaan runsaaseen hyvin suolattuun veteen.
- Kaada joukkoon paseerattu tomaatti ja valuta tonnikala suoraan pannulle. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää valutettu spagetti kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin, lisää tarvittaessa hieman keitinvettä.
- Ripottele päälle tuoretta persiljaa ja tarjoile heti.
- Lisää kaprikset, oliivit ja chilihiutaleet. Kuumenna hetki.
Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää murskattu valkosipulinkynsi. Kuullota hetki.
JAA SOMESSA
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email