Pesto-kesäkurpitsapinsa pekonilla
Tässä nopean herkullisessa pinsassa yhdistyvät suolainen pekoni, raikas kesäkurpitsa ja täyteläinen pesto. Täydellinen lounas tai illallinen ilman turhaa vaivaa!
1–2 Annosta
AINEKSET:
1 Happins-pinsa
2 rkl La Molisana -punaista pestoa
Noin 100 g mozzarellaa
2–3 viipaletta pekonia
noin ½ kesäkurpitsa (ohueksi viipaloituna, esimerkiksi juustohöylällä)
Parmesaania
Mustapippuria ja oliiviöljyä viimeistelyyn
TEE NÄIN:
- Esilämmitä uuni 225-asteiseksi
- Levitä pesto pinsapohjan päälle tasaisesti.
- Lisää täytteet: Revi mozzarella ja asettele se peston päälle. Asettele mozzarellan päälle raaka pekoni sekä ohuet kesäkurpitsaviipaleet.
- Paista pinsaa kuumassa uunissa noin 7–10 minuuttia, kunnes juusto kuplii ja pekoni on ruskistunut.
- Raasta valmiin pinsan päälle parmesaania, viimeistele tilkalla oliiviöljyä ja ripauksella mustapippuria.
JAA SOMESSA
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email