Sinisimpukkapannu
Tässä tulee ranskalainen klassikko uudella twistillä: valkosipuli-persiljavoi kruunaa etanoiden sijasta sinisimpukat.
3 Annosta
AINEKSET:
2 tlk Calvo sinisimpukoita mausteliemessä
50 g voita (huoneenlämpöistä)
1 valkosipulinkynsi
1 rkl hienonnettua tuoretta persiljaa
½ rkl salottisipulia (hienonnettuna)
¼ tl sitruunamehua
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Happins-pinsa
TEE NÄIN:
Valmista maustevoi: Sekoita kulhossa voi, hienonnetut valkosipulinkynnet, persilja, salottisipuli, sitruunamehu, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi tahnaksi.
Mausta simpukat: Aseta simpukat uuninkestävään vuokaan tai simpukkapannulle, jos sellaisen omistat. Laita jokaiseen koloon hieman maustevoita simpukan päälle.
Gratinoi uunissa: Paista 220 °C uunissa noin 10 minuuttia, kunnes voi kuplii ja pinta saa kevyesti väriä.
Ota pinsa pakkauksestaan ja voitele se oliiviöljyllä. Laita pinsa uuniin muutama minuutti myöhemmin ja anna sen paistua noin 5–7 minuuttia.
Tarjoa simpukat kuumina rapean pinsan kanssa.
JAA SOMESSA
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email