Täysjyvä-fettuccine linssiragùlla

Täysjyvä-fettuccine linssiragùlla

Runsaasti kasviproteiinia sisältävä vegaaninen pastakastike valmistuu pastan kypsyessä. Pistä kastike tulille, keitä pasta ja sekoita: terveellinen arkipasta on valmista nautittavaksi!

4 Annosta

AINEKSET: 

  • 1 tölkki linssejä (tai noin 200 g valmiiksi kypsennettyjä linssejä)
  • 1 sipuli
  • 2 sellerinvartta
  • 2 porkkanaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • 1 plo La Molisana paseerattua tomaattia
  • 360 g La Molisana Fettuccine Integrale-pastaa

TEE NÄIN:

  1. Hienonna sipuli, porkkana ja selleri (tämä käy nopeasti vihannessilppurilla)
  2. Lisää kasariin oliiviöljyä ja kuullota sipuli-porkkana-selleriseosta hetki
  3. Lisää linssit ja sekoita
  4. Lisää paseerattu tomaatti sekä mausteet
  5. Anna kiehua kannen alla vähintään 15 minuuttia.
  6. Keitä pasta hyvin suolatussa kiehuvassa vedessä, sekoita kastike valutettuun pastaan.
  7. Tarjoile pecorino romano-juuston kanssa.

JAA SOMESSA

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email

Markkinoijan yhteystiedot

Alfmix Oy
www.alfmix.fi

Copyright © Vartissa Valmista