Täysjyvä-fettuccine linssiragùlla
Runsaasti kasviproteiinia sisältävä vegaaninen pastakastike valmistuu pastan kypsyessä. Pistä kastike tulille, keitä pasta ja sekoita: terveellinen arkipasta on valmista nautittavaksi!
4 Annosta
AINEKSET:
- 1 tölkki linssejä (tai noin 200 g valmiiksi kypsennettyjä linssejä)
- 1 sipuli
- 2 sellerinvartta
- 2 porkkanaa
- suolaa
- mustapippuria
- oliiviöljyä
- 1 plo La Molisana paseerattua tomaattia
- 360 g La Molisana Fettuccine Integrale-pastaa
TEE NÄIN:
- Hienonna sipuli, porkkana ja selleri (tämä käy nopeasti vihannessilppurilla)
- Lisää kasariin oliiviöljyä ja kuullota sipuli-porkkana-selleriseosta hetki
- Lisää linssit ja sekoita
- Lisää paseerattu tomaatti sekä mausteet
- Anna kiehua kannen alla vähintään 15 minuuttia.
- Keitä pasta hyvin suolatussa kiehuvassa vedessä, sekoita kastike valutettuun pastaan.
- Tarjoile pecorino romano-juuston kanssa.
JAA SOMESSA
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email