Tonnikala-oliiviconchiglie
Tämä mukavan suolainen pasta maistuu kuumana, mutta voit tehdä siitä myös pastasalaatin.
2 Annosta
AINEKSET:
180 g La Molisana conchiglie rigate -pastaa
1 prk Calvo-tonnikalaa öljyssä
mustia kivettömiä oliiveja (viipaleina)
1 valkosipulinkynsi
3 rkl oliiviöljyä
puolikkaan sitruunan mehu
suolaa maun mukaan
tuoretta persilja
TEE NÄIN:
- Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja säästä hieman keitinvettä.
- Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa. Lisää valkosipulinkynsi ja kuullota miedolla lämmöllä. Ota valkosipulinkynsi sitten pois (sen on tarkoitus antaa vain hieman makua).
- Lisää valutettu tonnikala ja viipaloidut oliivit pannulle. Paista kevyesti muutama minuutti.
- Lisää sitruunan mehu ja anna nesteen haihtua.
- Lisää valutettu pasta pannulle ja sekoita hyvin kastikkeeseen. Lisää tarvittaessa hieman keitinvettä, jotta rakenne pysyy mehevänä.
- Tarkista suola ja viimeistele tuoreella persiljalla ennen tarjoilua.
JAA SOMESSA
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email