Tomaattinen sinisimpukkapasta

tomaattinen sinisimpukkapasta

Haaveiletko rantalomasta Välimerellä? – Pistä pasta kiehumaan!

1–2 Annosta

tarvitset:

  • 1 valkosipulinkynnen

  • 1 tlk Calvo sinisimpukoita

  • suolaa

  • mustapippuria 

  • (chiliä)

  • oliiviöljyä

  • tuoretta persiljaa

  • 100 g La Molisana spagettia

  • 0,5 ploa La Molisana paseerattua tomaattia

TEE NÄIN:

1. Laita ensimmäiseksi pastan keitinvesi kiehumaan ja mausta se suolalla, veden kiehuessa laita spagetti kypsymään.
2. Murskaa tai raasta valkosipulinkynsi, lisää tilkka oliiviöljyä pannulle ja kuullota valkosipulia hetki.
3. Huuhtele sinisimpukat kylmällä vedellä ja lisää ne pannulle.
4. Kuullota hetki ja lisää sen jälkeen paseerattu tomaatti sekä mausteet.
5. Anna kastikkeen kuplia keskilämmöllä kunnes pasta on kypsää. Lisää lopuksi hienonnettu persilja.
6. Siirrä pasta kastikkeen joukkoon pannulle ja sekoita.
7. Annostele ja nauti merellisestä arkiateriasta.

JAA SOMESSA

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email

Markkinoijan yhteystiedot

Alfmix Oy
www.alfmix.fi

Copyright © Vartissa Valmista