Farfalle tonnikalalla, mintulla ja herneillä
Herne-tonnikalapasta on helppo ja nopea arkiruoka, joka valmistuu vain muutamasta perusraaka-aineesta. Täydellinen kiireiseen päivään tai kun ystävät saapuvat yllättäen kylään.
4 Annosta
AINEKSET:
320 g La Molisana Farfalle -pastaa
160 g Calvo tonnikalaa öljyssä
150 g pakasteherneitä
½ sipuli
3 rkl oliiviöljyä
tuoretta tai kuivattua minttua
suolaa maun mukaan
mustapippuria maun mukaan
TEE NÄIN:
- Kaada pasta hyvin suolattuun kiehuvaan veteen.
- Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa ja kuullota siinä hienonnettu sipuli miedolla lämmöllä.
- Lisää herneet ja paista muutama minuutti.
- Lisää valutettu tonnikala ja sekoita. Kypsennä vielä pari minuuttia.
- Valuta kypsä pasta ja säästä hieman keitinvettä.
- Lisää pasta pannulle kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin ja lisää tarvittaessa hieman keitinvettä, jotta kastike levittyy tasaisesti.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile heti.
JAA SOMESSA
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email