Pinsapelti tonnikalalla
Meksikolaisvaikutteinen pinsapelti yhdistää rapean pinsapohjan ja perinteisen nachopellin täyteläiset maut.
3 Annosta
AINEKSET:
- Happins-pinsa
- Calvo tonnikalaa oliiviöljyssä
- 1 dl La Molisana paseerattua tomaattia
- Cheddar-juustoa
- Paprikaa
- Punasipulia
- Jalapenoja
- Ranskankermaa
- Suolaa ja pippuria
- Tuoretta korianteria
TEE NÄIN:
- Paista pinsaa 220-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia
- Leikkaa pinsa pieniksi ”suupaloiksi” ja asettele ne pellille
- Lisää tomaattikastike, tonnikala, paprika, jalapenot ja juusto
- Paista 220-asteisessa uunissa, kunnes juusto sulaa
- Viimeistele sipulilla ja ranskankermalla.
- Annostele ja nauti
JAA SOMESSA
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Tulosta
Email